lunes, 15 de abril de 2013

Entrevista pares

Feia temps que volia escriure relfexions sobre com esta anat aquest pràcticum...

Al tornar de les vacances de Setmana Santa vaig començat la fase 3 del meva proposta metolodògica.  Aquesta 3a fase és la més intensa i on esdevé una part important per a coneixer, aprendre i formar-me dins del món de la psicopedagogia.

Concretament la setmana passada vàrem fer una entrevista als pares del nen de 15 anys. Per fer-ho vaig preparar un document amb diverses columnes, les quals m'ajudaven a apuntar aspectes que voliem comentar amb la familia i que ja coneixiem, tanmateix com el treball i els objectius a plantejar. Trobo que va ser una bona eina i que la continuaré utilitzant en futures entrevistes

 

 Vaig estar en la entrevista conjuntament amb la tutora de pràctiques i en la qual jo feia algunes aportacions referent a diversos temes que es plantejaven. Sincerament crec que aquesta part és molt important per anar adequant la evolució i el treball que fem al centre. Veure què pensen i com veuen al seu fill, coneixèr aspectes rellevants... i el més important treballar conjuntament per millorar els aspectes detallats. Em va agradar formar part i intervenir-hi com un professional més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario